Minden jó, ha az évvége … rendezvényekkel jó

A múlt heti mediterrán időben nehéz elképzelni, hogy már csak 2 és 1/4 hónap Karácsonyig,
s még hány darab céges rendezvényt kell rendbe tennem addig?! Gyárgyűlés, Törzsgárda díjátadás, Mikulás buli, évzáró, karácsonyi parti. Nem lesz gond, hadd jöjjön, segítünk
minden eszközzel, tartsd egy kézben a dolgokat és kisimultan készülj a privát ünnepekre!
Sőt most egy nagyon jó helyszínt is javaslunk, de ez mellett is nagyon sok lehetőség áll a rendelkezésre, 1-1.000 főig Gyöngyös, a Mátra és Hatvan környékén!
De itt van végre egy kiváló helyszín Gyöngyösön, mely 300 főig nagyvonalúan megoldja a cégek, közösségek ilyen irányú igényeit. Októbertől már nálunk rendelhető meg a helyszín, így várjuk mielőbb a dátumokat, hogy mindenki megfelelően élvezze a munkáltatói márkázás egyik legpozitívabb megnyilvánulását, az éves köszönetet rendezvényes formában.
S akkor itt a lehetséges szintér hozzá, az Öntöde, már foglalható is nálunk!!! Lásd a képeken!
És ami egy jó helyszínhez kell+: ízléses dekoráció; korrekt eszközök (bútortól a technikáig); foglalkoztató, aktív játékok; kellemes kísérő programok (pl. selfiebox); stílszerű programok (fellépők); ajándékok és sok minden más is! Ha kíváncsi vagy a részletekre, indíts egy E-mail-t – produkcio@radir.hu és fogd meg a lehetőséged mielőbb!