Rendezvénytechnikus jelentkezését várjuk csapatunkba

Rendezvénytechnikus kollégát keresünk! Igen, vidéken is van élet! Ha egy nyugodtabb beosztásra vágysz, de jó pénzért, korrekt cuccal és komoly környezetben: vágj bele – gyere Gyöngyösre!

A Radír, 30 éves szolgáltató cégünk, mely elkötelezett a fejlődésre. Kiváló berendezésekkel és partnerekkel dolgozunk. Működésünk területe a reklámgyártás, médiakapcsolatok és rendezvény- eszközök biztosítása és szervezése. Ezért a társaságunk kreatív és kivitelező oldala is erős.
Csapatunk dinamikusan fejlődik, ezért keresünk új kollégákat!
Szlogenünkben a közösség etalon: Radír. Együtt. Érték. Jellemző ránk a megoldásra törekvés, minden témában.

Ha érdekelnek rendezvények körüli technikai dolgok (hang-, fény- és kivetítéstechnika) és már magad is próbálgatod, hobbiból vagy már professzionális szinten, gyere próbáld ki a Radírban, vagy ha még nem megy, tanuld meg, segítünk!

-2 évre hajlandó vagy előre tervezni? Van benned erő, akarat? Akkor társulj hozzánk: trendi környezet, fiatalos gondolkodásmód vár cégünk munkatársaként!

Amit kínálunk:

R

A rendezvények világába invitálunk: szolgáltatásink között a hang-, fény és kivetítés technika is megtalálható

R

Saját színpadi kiépítésink vannak, melyek igazán kreatív megjelenések alapját szolgálják

R

Nyugodt, baráti környezet

R

Széles spektrumban dolgozunk, a konferenciától kezdve a falunapig, a kisfesztváltól egészen a céges családi napig

R

Rugalmas munkahely! - Szabad közösségi háló, internet használat és gépidő saját szerkesztéseknek. - Időnként kötelező a neten lógnod! - Hagyjuk, hogy hobbid kiteljesedjen. - Önállóan beoszthatod a munkaidőd egy részét. - Új és/vagy nagyobb projektekben való részvételi lehetőséget biztosítunk. - Ad abszurdum: új terméket, szolgáltatást találhatsz ki!

R

Többlépcsős bértábla, melynek tetejére 24 hónap alatt érhetsz fel! Nálunk ritka a túlóra. Ha van, egyértelműen fizetős!

R

Támogatjuk a bejárást! Gyöngyös vagy környéke, nem akadály, nem lesz + költséged!

Amire szükséged lesz:

R

Hasonló munkavégzésből adódó gyakorlat, dekoráláshoz értés és emelőgépes jogsi előny!

Feladatkör

A feladatkör 3 témából adódik: jól kell értened a hangtechnikai eszközökhöz, tudnod kell, vagy gyorsan be kell tanulnod a fényvezérlést. Ugyanez igaz a kivetítés technikára is. Az eseményekre való felkészülés és más projektekben való részvétel teszi mozgalmassá a mindennapokat, mert itt 3 egyforma nap nincsen.

Jelentkezés

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődésed, kérjük, küldd el fényképes önéletrajzodat és motivációs leveledet  a nagy.kati@radir.hu email címre. 

+36-70-312-3480

Adatvédelem

11 + 10 =