A kialakuló fogyasztói társadalom egyik ismérve lett, hogy az emberek igenis igénylik a szórakozást, szerencsére. A másik ilyen pozitív tény, hogy egyes cégek áldoznak arra, hogy a dolgozóikon kívül a nagyközönség is élvezhesse a produkciók színvonalát. Ez a mecenatúrának tûnõ adakozás egyáltalán nem haszontalan, megtérül mind a marketing, mind a befelé irányuló PR területén.
A Radír Produkció ebben a szolgáltatási halmazban igazán jól érzi magát, hiszen 1991 óta szervez hasonló programokat. Szakmai elhivatottságunkat tudjuk ezúton kifejezni, sok-sok rutinnal és áldozatos tervezõ munkával. A kivitelezésben saját, kipróbált csapatunkban bízhat, csak úgy mint nagymértékben fejlesztett eszközeinkben, hogy a közönség tényleg kizárólag a szórakozásra összpontosíthasson!

Medveczki Zsolt elnök (MEVISZ):

„Azt gondolom, hogy együttmûködésünk során ti is tapasztalhatjátok, hogy a Mátrai Erõmû Villamos Szakszervezettel való együttmûködésetek zökkenõmentes. Megítélésem szerint amely feladatokban együtt dolgoztunk, ott az üzleti életben elengedhetetlen korrekt magatartás, a rugalmasság, a pontosság, a felelõsségvállalás a meghatározó tényezõk.

Remélem ez marad a jövõben is, kívánok Nektek ehhez erõt, kitartást, sikereket!”

 

 

Tömegrendezvények

„A Radír Produkció nagyon büszke a saját maga által kreált és lebonyolított rendezvényeire, melyen több tízezren szórakoztak az elmúlt másfél évtizedben. Eltökélt szándékunk volt már a múltban is a minél tökéletesebb rendezvényszervezés. Ennek sikereihez hozzájárult a célközönség jó behatárolása és az a tény, hogy a Radír csoporton belül adva van a marketing, média és produkciós szakemberek közössége, melyet a mai napig a teljes szervezői folyamatra vetítve is használunk. A minőségi események megalkotása az utóbbi években a célcsoportok számára még árnyaltabb munkát kívánt, így jöttek létre „fiatalabb” programjaink közmegelégedésre. Természetesen a hagyományok ápolására is nagy gondot fordítunk.”

Pálfy Levente marketing menedzser (Mapei Kft.):

“Szívesen emlékszem vissza a Radír-ral végigmelózott hétvégékre, ahol a temérdek munka ellenére mindig jó volt a hangulat. Ennek egyik oka az volt, hogy szakmailag mindig minden a helyén volt, mindenki tudta mi a dolga, miért felel, mire felügyel. A másik ok – és ezt külön köszönöm – az a Radír gárdájának végtelen kedvessége volt, ami rendíthetetlenül végigkíséri munkájukat, életüket. Köszönöm.”