Csapatépítő megoldások – Családi, dolgozói nap, csapatépítő programok, rendezvények

A csapatépítő tréning szókapcsolatot a nemzetközi cégek vezették be a magyar piacra, s ma már általánossá váltak széles körben. Ezek a tematikák hamar beváltak és népszerűvé váltak, hiszen eredményeket produkáltak a kollégák körében és az együttműködésben.
A Radír Produkció a csapatépítő megoldásokban azt az oldalt képviseli, amihez ért: a szórakoztató, játékos, humoros csoport-összekovácsolást. Ehhez nagyszerű játékmester gárdával, ötletes kelléktárral rendelkezik, s nem utolsó sorban testre szabott, egyedi forgatókönyv alapján dolgozik. Tehát minden ügyfél egyedi megoldásokat kap, az információs konferencia hatékonyabb levezénylésétől a csapatjátékon keresztül a laza partyig.

Kuti Kornél Channel Director Classic Trade (Sara Lee Kft.):

„A Radír Produkció kitünően szervezett, kreatív tevékenységekkel fűszerezett rendezvényei nagyban hozzájárultak céges összejöveteleink fergeteges hangulatához, munkatársaink eredményes időtöltéséhez. Köszönjük a lelkes és segítőkész csapat áldozatkész munkáját, bízunk a további közös munka mindent elsöprő sikerében.”